مغز ران کامل مرغ
تهیه شده از کشتار روز
این محصول از بخش فوقانی ران مرغ تهیه می شود.
در ظروف یکبار مصرف و بصورت کاملا بهداشتی
شما می توانید هنگام سفارش در قسمت توضیحات نحوه برش دلخواه خود را توضیح بدهید.
به صورت تازه تا ۷۲ ساعت در دمای ۰ تا ۱۸ درجه سانتیگراد و پس از انجماد ۹ ماه در دمای ۱۸- درجه سانتیگراد نگهداری شود.
موارد مصرف ران مرغ :
انواع خوراک مرغ
جوجه کباب
شنیسل ران مرغ
زرشک پلو
مرغ سبز ارگانیک
کشتار روز
بسته بندی بهداشتی
این محصول به صورت کیلوگرمی عرضه می گردد.
هر عدد مرغ به طور میانگین بین ۱.۶ الی ۲ کیلوگرم میباشد.
به صورت تازه تا ۷۲ ساعت در دمای ۰ تا ۴ درجه سانتیگراد داخل یخچال و پس از انجماد ۹ ماه در دمای ۱۸- درجه سانتیگراد در فریزر نگهداری شود.
موارد مصرف مرغ سبز:
انواع خورشت
زرشک پلو
انواع خوراک مرغ
جوجه کباب
شنیسل مرغ
سوپ
مرغ شکم پر
مرغ کامل
کشتار روز
بسته بندی بهداشتی
این محصول به صورت کیلوگرمی عرضه می گردد.
هر عدد مرغ به طور میانگین بین ۱.۹ الی ۲ کیلوگرم میباشد.
به صورت تازه تا ۷۲ ساعت در دمای ۰ تا ۴ درجه سانتیگراد داخل یخچال و پس از انجماد ۹ ماه در دمای ۱۸- درجه سانتیگراد در فریزر نگهداری شود.
موارد مصرف مرغ کامل:
انواع خورشت
زرشک پلو
انواع خوراک مرغ
جوجه کباب
شنیسل مرغ
سوپ
مرغ شکم پر
اکبر جوجه
کشتار روز
بسته بندی بهداشتی
قیمت ۱ کیلوگرم ۳۸۰۰۰ هزارتومان است.
این محصول به صورت کیلوگرمی عرضه می گردد.
هر عدد مرغ به طور میانگین بین ۹۵۰ الی ۱.۱ کیلوگرم میباشد.
به صورت تازه تا ۷۲ ساعت در دمای ۰ تا ۴ درجه سانتیگراد داخل یخچال و پس از انجماد ۹ ماه در دمای ۱۸- درجه سانتیگراد در فریزر نگهداری شود.
موارد مصرف اکبر جوجه:
اکبرجوجه
مرغ سوخاری
ساق ران مرغ
کشتار روز
در ظروف یکبار مصرف و بهداشتی
شما می توانید هنگام سفارش در قسمت توضیحات نحوه برش دلخواه خود را توضیح بدهید
به صورت تازه تا ۷۲ ساعت در دمای ۰ تا ۴ درجه سانتیگراد داخل یخچال و پس از انجماد ۹ ماه در دمای ۱۸- درجه سانتیگراد در فریزر نگهداری شود.
موارد مصرف ساق ران مرغ:
انواع خوراک مرغ
جوجه پاچینی
سینه مرغ بدون استخوان
تهیه شده از کشتار روز
در ظروف یکبار مصرف و بصورت کاملا بهداشتی
شما می توانید هنگام سفارش در قسمت توضیحات نحوه برش دلخواه خود را توضیح بدهید
به صورت تازه تا ۷۲ ساعت در دمای ۰ تا ۴۰ درجه سانتیگراد و پس از انجماد ۹ ماه در دمای -۱۸ درجه سانتیگراد نگهداری شود.
موارد مصرف سینه مرغ بدون استخوان:
انواع خوراک مرغ
جوجه کباب
شنیسل مرغ
سالاد الویه
زرشک پلو
کوکوی مرغ
کتف و بال مرغ
کشتار روز
این محصول از نیمه بالایی مرغ کامل تهیه می شود.
در ظروف یکبار مصرف و بهداشتی
به صورت تازه تا ۷۲ ساعت در دمای ۰ تا ۴ درجه سانتیگراد داخل یخچال و پس از انجماد ۹ ماه در دمای ۱۸- درجه سانتیگراد در فریزر نگهداری شود.
موارد مصرف کتف و بال مرغ:
بال و کتف کبابی
انواع سوپ