ماهی قزل آلای زنده، کوچک
کشتار روز
بسته بندی بهداشتی
به صورت تازه تا ۷۲ ساعت در دمای ۰ تا ۴ درجه سانتیگراد داخل یخچال و پس از انجماد ۵ ماه در دمای ۱۸- درجه سانتیگراد در فریزر نگهداری شود.
موارد مصرف قزل آلا:
ماهی کبابی
ماهی سرخ شده
شنیسل ماهی
فیله ماهی قزلآلا طعم دار شده
کشتار روز
بسته بندی بهداشتی
تهیه شده از فیله ماهی قزل آلای طعم داره شده با سیر و رب انار
به صورت تازه تا ۷۲ ساعت در دمای ۰ تا ۴ درجه سانتیگراد داخل یخچال و پس از انجماد ۵ ماه در دمای ۱۸- درجه سانتیگراد در فریزر نگهداری شود.
فیله ماهی قزلآلا طعم دار شده
کشتار روز
بسته بندی بهداشتی
تهیه شده از فیله ماهی قزل آلا و طعم داره شده با لیموترش تازه و سبزیحات
به صورت تازه تا ۷۲ ساعت در دمای ۰ تا ۴ درجه سانتیگراد داخل یخچال و پس از انجماد ۵ ماه در دمای ۱۸- درجه سانتیگراد در فریزر نگهداری شود.