در حال بارگذاری فایل ...
سفارش می‌پذیریم

ماهی

به سبد خرید افزوده شد!
۲۵۰,۰۰۰ تومان
شنیسل ماهی - یک عدد ماهی کامل - کیلویی

شنیسل ماهی


کشتار روز

بسته بندی بهداشتی

تهیه شده از فیله ماهی قزل آلا همراه پودر سوخاری پرولند، ادویه و سبزیجات تازه

به صورت تازه تا ۷۲ ساعت در دمای ۰ تا ۴ درجه سانتیگراد داخل یخچال و پس از انجماد ۵ ماه در دمای ۱۸- درجه سانتیگراد در فریزر نگهداری شود.



به سبد خرید افزوده شد!
۲۹۰,۰۰۰ تومان
ماهی شکم پر - ۱ عدد

ماهی شکم پر


کشتار روز

بسته بندی بهداشتی

تهیه شده از ماهی قزل آلای تازه همراه سبزیجات و ادویه تازه

به صورت تازه تا ۷۲ ساعت در دمای ۰ تا ۴ درجه سانتیگراد داخل یخچال و پس از انجماد ۵ ماه در دمای ۱۸- درجه سانتیگراد در فریزر نگهداری شود.



به سبد خرید افزوده شد!
۱۳۰,۰۰۰ تومان
ماهی قزل آلای زنده، کوچک - ۱ عدد

ماهی قزل آلای زنده، کوچک


کشتار روز

بسته بندی بهداشتی

به صورت تازه تا ۷۲ ساعت در دمای ۰ تا ۴ درجه سانتیگراد داخل یخچال و پس از انجماد ۵ ماه در دمای ۱۸- درجه سانتیگراد در فریزر نگهداری شود.


موارد مصرف قزل آلا:

ماهی کبابی

ماهی سرخ شده

شنیسل ماهی




به سبد خرید افزوده شد!
۲۸۰,۰۰۰ تومان
فیله ماهی قزل‌آلا طعم دار شده

فیله ماهی قزل‌آلا طعم دار شده


کشتار روز

بسته بندی بهداشتی

تهیه شده از فیله ماهی قزل آلای طعم داره شده با سیر و رب انار

به صورت تازه تا ۷۲ ساعت در دمای ۰ تا ۴ درجه سانتیگراد داخل یخچال و پس از انجماد ۵ ماه در دمای ۱۸- درجه سانتیگراد در فریزر نگهداری شود.






به سبد خرید افزوده شد!
۲۱۰,۰۰۰ تومان
فیله ماهی سالمون طعم دار شده

فیله ماهی قزل‌آلا طعم دار شده


کشتار روز

بسته بندی بهداشتی

تهیه شده از فیله ماهی قزل آلا و طعم داره شده با لیموترش تازه و سبزیحات

به صورت تازه تا ۷۲ ساعت در دمای ۰ تا ۴ درجه سانتیگراد داخل یخچال و پس از انجماد ۵ ماه در دمای ۱۸- درجه سانتیگراد در فریزر نگهداری شود.






به سبد خرید افزوده شد!
۴۸۰,۰۰۰ تومان
ماهی سفید - ۱ عدد

ماهی سفید


کشتار روز

بسته بندی بهداشتی

به صورت تازه تا ۷۲ ساعت در دمای ۰ تا ۴ درجه سانتیگراد داخل یخچال و پس از انجماد ۵ ماه در دمای ۱۸- درجه سانتیگراد در فریزر نگهداری شود.


موارد مصرف ماهی سفید:

ماهی کبابی

ماهی شکم پر

ماهی سرخ شده

شنیسل ماهی









به سبد خرید افزوده شد!
۲۵۰,۰۰۰ تومان
ماهی قزل آلای زنده، بزرگ - ۱ عدد

ماهی قزل آلا


کشتار روز

بسته بندی بهداشتی

به صورت تازه تا ۷۲ ساعت در دمای ۰ تا ۴ درجه سانتیگراد داخل یخچال و پس از انجماد ۵ ماه در دمای ۱۸- درجه سانتیگراد در فریزر نگهداری شود.


موارد مصرف قزل آلا:

ماهی کبابی

ماهی سرخ شده

شنیسل ماهی




به سبد خرید افزوده شد!
۲۸۰,۰۰۰ تومان
ماهی سالمون - ۱ عدد

ماهی سالمون


کشتار روز

بسته بندی بهداشتی

به صورت تازه تا ۷۲ ساعت در دمای ۰ تا ۴ درجه سانتیگراد داخل یخچال و پس از انجماد ۵ ماه در دمای ۱۸- درجه سانتیگراد در فریزر نگهداری شود.


موارد مصرف سالمون:

ماهی کبابی

ماهی سرخ شده

شنیسل ماهی




۱
آدرس: ضلع شمالی دریاچه چیتگر،خیابان جوزانی غربی، بلوار طبیعت، نبش مجتمع صیاد شیرازی
شماره تماس:
۰۲۱۴۴۷۵۲۵۸۱
۰۲۱۴۴۷۵۱۸۶۴
شنبه
۰۹:۰۰ - ۲۲:۰۰
یک‌شنبه
۰۹:۰۰ - ۲۲:۰۰
دوشنبه
۰۹:۰۰ - ۲۲:۰۰
سه‌شنبه
۰۹:۰۰ - ۲۲:۰۰
چهارشنبه
۰۹:۰۰ - ۲۲:۰۰
پنج‌شنبه
۰۹:۰۰ - ۲۲:۰۰
جمعه
۰۹:۰۰ - ۲۲:۰۰
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به سوپر پروتئین پرولند می‌باشد.
طراحی سایت باویترین
ویترین